2011. február 20., vasárnap

Vízitorma saláta, lazaccal és mozzarellával

Hozzávalók
  • kb. 5 dkg alaszkai tengeri lazac
  • 1 csomag vízitorma
  • 1 marék ruccola
  • 1 marék petrezselyem
  • szárzeller
  • újhagyma
  • póréhagyma
  • mozarella
  • kapor
  • édeskömény szakáll
  • jégsaláta
  • olívaolaj, balzsamecet, citromlé, só, bors
  • 2 db pita


Elkészítés
A mozarella darabokat felaprított kapor és édeskömény szakáll keverékébe forgatom és lazaccsíkokba tekerem. A falatkanalakra elrendezem a saláta darabokat, és ráültetem a töltött lazacokat.
Összeállítom a vízitorma salátát. A hozzávalókat felaprítom és meglocsolom olívaolajjal, balzsamecettel, pici citromlével, és megszórom sóval, borssal.
A pitát négy részre vágom és elrendezem a tálon.
Ehhez a könnyű és egészséges vacsorához jó étvágyat kívánok..

                                                                                 …mert enni jó!

1 megjegyzés:

Adri írta...

Ez olyan finom volt, hogy bármikor újra enném :) Csak úgy, mint a legtöbb ételt, amit főzöl :)