Hozzávalók
- kb. 5 dkg alaszkai tengeri lazac
- 1 csomag vízitorma
- 1 marék ruccola
- 1 marék petrezselyem
- szárzeller
- újhagyma
- póréhagyma
- mozarella
- kapor
- édeskömény szakáll
- jégsaláta
- olívaolaj, balzsamecet, citromlé, só, bors
- 2 db pita
Elkészítés
A mozarella darabokat felaprított kapor és édeskömény szakáll keverékébe forgatom és lazaccsíkokba tekerem. A falatkanalakra elrendezem a saláta darabokat, és ráültetem a töltött lazacokat.
Összeállítom a vízitorma salátát. A hozzávalókat felaprítom és meglocsolom olívaolajjal, balzsamecettel, pici citromlével, és megszórom sóval, borssal.
A pitát négy részre vágom és elrendezem a tálon.
Ehhez a könnyű és egészséges vacsorához jó étvágyat kívánok..
…mert enni jó!
1 megjegyzés:
Ez olyan finom volt, hogy bármikor újra enném :) Csak úgy, mint a legtöbb ételt, amit főzöl :)
Megjegyzés küldése