2011. március 13., vasárnap

Uborka falat


Imádom az előételeket, mert számomra mindegyik egy falat mennyország. Épp csak annyi, hogy beindítsa az ember fantáziáját,- vajon mi jön ezután?  Szinte sóvárogva vágyom a következő felvonást….


Hozzávalók:
  • 1 db kígyóuborka
  • 2 ek krémsajt
  • snidling
  • szárított kapor
  • citromfű
  • gyömbér
  • só, bors



Elkészítés

A kígyóuborkát alaposan megmosom, megszárítom és kb. 3 cm-es darabkákra felkarikázom. Kivájom a magvas lédús közepét, és félre teszem. A krémsajtot a snidlinggel, a kaporral a reszelt gyömbérrel az aprított citromfűvel összekeverem. Hozzáadom a kivájt uborka belsejét, sózom és borsozom. Megtöltöm az uborkákat és feldíszítem chili és snidling szálakkal.
Tálalásig hűtőbe teszem.

Nincsenek megjegyzések: