Imádom az előételeket, mert számomra mindegyik egy falat mennyország. Épp csak annyi, hogy beindítsa az ember fantáziáját,- vajon mi jön ezután? Szinte sóvárogva vágyom a következő felvonást….
Hozzávalók:
- 1 db kígyóuborka
- 2 ek krémsajt
- snidling
- szárított kapor
- citromfű
- gyömbér
- só, bors
Elkészítés
A kígyóuborkát alaposan megmosom, megszárítom és kb. 3 cm-es darabkákra felkarikázom. Kivájom a magvas lédús közepét, és félre teszem. A krémsajtot a snidlinggel, a kaporral a reszelt gyömbérrel az aprított citromfűvel összekeverem. Hozzáadom a kivájt uborka belsejét, sózom és borsozom. Megtöltöm az uborkákat és feldíszítem chili és snidling szálakkal.
Tálalásig hűtőbe teszem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése