2011. április 25., hétfő

Pompás előétel


Mentás fetasajttal töltött gomba

Az előétel szerepe, hogy beindítsa az étvágyunkat. Ez lehet egy könnyű és ízletes falatka, vagy egy friss saláta... A lényeg, hogy szemnek és szájnak egyaránt ingere legyen…

Hozzávalók:
  • 1 db gomba/fő
  • jó minőségű feta sajt
  • mentalevél
  • citrom szelet +leve
  • parmezán forgács

Elkészítés:
A gombát néhány percig forró sós vízben blansírozzuk, majd sütőben olívaolajjal meglocsolva grillezzük. Ha elkészült (kb:10 perc) megtöltjük fetasajttal, apróra vágott mentalevéllel és néhány csepp citromlével. Majd kínáló kanálra helyezzük, egy szelet citromra ültetve parmezánforgáccsal megszórva tálaljuk.
                                                          garantáltan meghozza az étvágyat…

Nincsenek megjegyzések: