Hozzávalók:
- 1 kg friss, édes, fejteni való zöldborsó
- 1 csokor zöldség
- 1 csokor petrezselyem és zeller
- csirke aprólék
- 2 ek liszt
- olaj, ételízesítő, bors
- 2 l csirke alaplé
- paprika, paradicsom, fokhagyma, hagyma
Elkészítés:
A kifejtett zöldborsót megmosom, a zöldségeket megpucolom és felkarikázom és olajat hevítek egy fazékban.
Rádobom a borsót és a zöldségeket és megpirítom, majd megszórom a liszttel, és felöntöm az alaplével. Amikor elkezd forrni, akkor beleteszem a petrezselymet, zellert és a csirke aprólékot, paprikát paradicsomot és a hagymákat. Ételízesítőt és borsot adok hozzá ízlés szerint. Kis lángon főzöm, amíg minden eleme megpuhul. Ennyi az egész és már tálalom is. A tetejét vágott petrezselyemmel díszítem.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése