2011. május 29., vasárnap

Sárgadinnye, spárga, sonka

A nap végére egy kellemes és könnyű vacsora illik, hogy megkoronázza a hétvégét...Aztán megint jön egy hosszú és fárasztó hét, de a következő hétvégét már nagyon várom, mert a Millenáris parkban Budai Gourmet  fesztivál lesz, amin ott a helyem....

Hozzávalók:

  • sárgadinnye
  • sonka
  • zöld spárga
  • magos barna zsemle
  • jégsaláta
  • uborka
  • újhagyma szára


Elkészítés:

A spárgát előkészítem és 5-6 perc alatt megfőzöm sós, cukros, citromos vízben. Körbetekerem a sonkával és újhagymaszárral megkötöm. Elrendezem a sárgadinnyével együtt egy tálon, sózom és borsozom, megreszelem parmezánnal. Egy tálkában jégsalátát és uborkát kínálok hozzá, friss magos barna zsömlével.
                                                 Érdemes kipróbálni, mert mennyei.......

Nincsenek megjegyzések: